Volg deze Blog

zaterdag 2 februari 2013

Persoonlijke "rommeltjes"Interieurs vind ik prachtig, maar waar ik echt van geniet is een huis wat echt een thuis is door de persoonlijke touch. Dat je de bewoners bij wijze van spreken kunt "voelen"
Zoiets simpels als een sleutelrekje met allerlei sleutels, rommeltjes, knipsels, bonnetjes, briefjes etc. kan me blij maken, het inspireert me en maakt me nieuwsgierig naar meer.
Juist omdat het zo echt is, dit is geen styling, dit is de dagelijkse gang van zaken in drukke huishoudens. Praktisch en echt en daarom juist schitterend.
Hier ons sleutelrekje met persoonlijke en fijne rommeltjes.
Herkennen jullie wat ik omschrijf of is dit een hele rare gekte van mij? ;-)
Fijn weekend!

I believe a house is a home when we add a personal touch. Just by living we add personal stuff.
It makes me happy when I see something like that. As simple as a key reck, with notes, receits etc. it's a normal daily household thing, practical, not styled, that's why I love it. Does it makes you happy too or am I just crazy? ;-)
This is our key reck.
Have a lovely weekend!

8 opmerkingen:

 1. Ik snap wat je bedoelt maar eerlijk gezegd kan ik zelf niet zo goed tegen rommeltjes, ben een nogal opruimerig type (en daar zijn ze hier thuis niet altijd blij mee). Wel vind ik dat een huis een persoonlijke stijl moet hebben, het moet geen kille toonzaal zijn.

  Fijn weekend! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijk blog!
  Mijn huis moet schoon zijn, maar er liggen altijd wel boeken, tijdschriften of rommeltjes op de tafel en grond.
  Een huis is om in te leven, maar Oh wat kan ik jaloers zijn oo die spic en span opgeruimde huizen. Past niet bij mij, maar wel super mooi!
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik begrijp je helemaal Marit en alhoewel ik ook wel van een opgeruimd huis hou moet er zeker in geleefd worden.
  Hier ook een rekje voor sleutelbossen en notes.
  Mooie foto's.
  Lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, helemaal gelijk. Ik kan niet tegen rotzooi, volgens mijn man hebben wij een heel opgeruimd huis, maar het is niet steriel. Er wordt geleefd, dus er staan schoenen, we hebben ook een sleutelrekje, liggen tijdschriften op tafel. En dat maakt zoals jij zegt: je huis persoonlijk.

  Liefs Bianca

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een persoonlijk interieur is idd het mooist!
  Staat gezellig zo'n sleutelrekje met persoonlijke kaarten...

  Fijne week
  Liefs Els

  ps. Van harte gefeliciteerd met je gewonnen giveaway :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Marit!
  Je vroeg me nog, hoe ik mijn ijzeren rek zwart heb gemaakt. Niet gespoten, maar gewoon geverfd. Ik ben een nieuw schilderij aan het maken en had op mn eettafel alle verf uitgestald staan en toen kwam ik ineens op t rek. Ik heb m dus geschilderd met acryl verf! Hihihi! Kan vast ook met betere verf voor zoiets. Succes! Ik ben benieuwd!
  Liefs Lisanne

  BeantwoordenVerwijderen