Volg deze Blog

zondag 30 december 2012

The joy of being home

We hebben nog steeds vakantie, heerlijk! Nog een hele week.
We hebben geen kinderen, dus kunnen in principe elke dag de hort op.
Maar wat kunnen wij genieten van lekker thuis zijn, lekker een DVD kijken of wat klusjes in huis doen. Lekker een wijntje erbij en een muziekje aan....
Ik bof met een super lieve man die hier samen met mij van geniet!

We don't have to work, for another week! We don't have kids, so if we want we can go out every day, but we also have so much joy of staying home.
Watching a DVD, do odd jobs, drink some wine, enjoying music...
I'm so lucky with my husband who is enjoying all of this with me together.

Hij begrijpt het niet altijd die interieur gekte van me en dat ik daar altijd mee bezig ben.
Gisteren kocht ik de "huisjes" (kwamtum) en ik heb gisteren avond wel drie keer gezegd: "oh, wat zijn ze leuk, kijk dan,ik ben er zo blij mee"
Hij moet dan lachen, maar snapt niks van mijn enthousiasme.... Ik liet hem laatst mijn blog zien en wat andere blogs.....hij moest enorm lachen en zei:" die zijn allemaal net zo gek als jou" haha
Ik blog nog maar heel kort en ik geniet ervan.....juist doordat we dezelfde passie delen, maar vooral ook door jullie lieve en leuke reacties.
Ik zag dat ik "visitors" op mijn blog heb uit allerlei landen en daarom heb ik besloten mijn blog ook in het engels te schrijven

He does not always understand my interior "crazyness"
Yesterday i bought this little houses and that evening I said three times:"wow, I love the houses, look at them, they make me so happy"
He smiles, but really doesn't get that ( can't blame him ;-)
Last I showed him my blog and some other blogs... He started laughing and said:" these girls are all as crazy as you" LOL
I'm blogging for a very short time now, but I love it, to share my passion with you all and receive so many nice comments.
I saw a lot visitors from all over the world, that's why I will write in english (forgive me if it's not correct)

Feel free to join my blog and leave a comment.....makes me smile!8 opmerkingen:

 1. Zeg je man maar dat ik op deze huisjes ook verliefd ben, moet morgen toch maar even naar de K.wantum bedenk ik mij nu ineens ;)! Ik vind het ook erg leuk om hier met zovelen de passie voor wonen en tuin te kunnen delen hoor, je hebt hier aan één woord genoeg en dan word je al begrepen. Dat is hier thuis niet altijd het geval hihi!

  Een fijne zondag en een fijne jaarwisseling! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hihihih... zo herkenbaar je verhaal... maar let maar op beetje bij beetje gaan ze gewoon mee doen hoor :-) Geniet lekker van jullie vakantie.. heerlijk die lazy days!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn om nog even te vakantie te hebben - same here! Wij hebben wel (twee) kinderen, gaan zo nu en dan de hort op (gistermiddag even heerlijk een paar wijntjes gedronken in 't cafe, met de kids!) maar houden ook erg van het samen thuis zijn.
  En wat dat bloggen betreft, mijn man whatsappte laatst foto's naar me van mooie interieurs (moest wachten bij de Volvo garage en daar lag een mooi fotoboek over Zweden...). Net wat Elvera zegt, ze gaan vanzelf meedoen ;)
  Fijne zondag!
  X M

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Enjoy your holidays and Happy New Year!

  ♥ Franka

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahahha, heeeeel erg herkenbaar! Mijn vriend begreep helemaal niets over de heisa van het Hema medicijnenkistje die nu op mijn blog staat.Snap ik ergens ook wel. En Masking Tape heeft hij me echt om uit gelachen. Toen ik jarig was heeft hij de MT wel opgezocht en er FELI mee op de muur gemaakt. Zoals Elv, ze gaan van zelf wel een beetje meedoen :)

  Wij gaan morgen ook lekker een dagje weg. Op pad met de camera's...wat we vroeger vaker deden voor de komst van onze dochter. Heerlijk!

  Geniet nog even van je vrije dagen!
  Liefs,
  Suus

  BeantwoordenVerwijderen
 6. haha de liefde voor je huisjes deel ik ook! kan zelfs nu nog hard roepen hoe blij ik met sommige spulletjes ben!

  Wat heerlijk ook dat je samen kan genieten van Grey's dat is pas echte liefde haha! Je hebt een geweldige blog! Al veel inspirerende ideeën opgedaan ik ben fan & gelijk lid geworden!

  Liefs, Cynthia.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fijn hè Cynthia!
   Leuk dat je me komt volgen.
   We zijn op dit moment trouwens verslaafd aan de serie 24
   Maar het is inderdaad echte liefde, samen Grey's kijken ;-)
   Liefs

   Verwijderen