vrijdag 27 februari 2015

Voor en na vrijdag #5

Het is weer vrijdag, dus het is weer tijd voor een voor en na, vandaag 1 uit de " oude doos"
Deze woning was mijn allereerst die ik na mijn opleiding zelfstandig heb gedaan, iets meer dan een jaar terug.

Nog steeds is er verwarring rondom verkoostyling, zo denken de meeste mensen dat dit alleen nodig is als je interieur niet goed is..... Dat is echt een misverstand!!
Verkoopstyling is juist een tool om je interieur als het ware te laten "blenden" met de woning en minder te laten opvallen, zodat de mooie  punten van de woning opvallen ipv het interieur zelf. Het is dus niet alleen geschikt voor je buren waar jij het interieur zo vreselijk vind, het is voor 9 van de 10 mensen een tool om je huis beter en sneller te verkopen, het werkt simpelweg!

Én hey, natuurlijk is elke situatie anders en kan een styling  in sommige situaties 2 dagen tijd kosten en in andere 2 uurtjes, maar dat het werkt is inmiddels wel een feit. 

Wannneer er geen extra aandacht wordt besteed in het proces om van een woonsituatie naar een verkooppresentatie te gaan, leidt het interieur op de foto's op Funda in de meeste gevallen áf van de positieve verkooppunten van de woning, zonde, toch? Als we onze auto gaan verkopen willen we roch ook niet dat het gebouw waarvoor hij geparkeerd is alle aandacht krijgt? Nee, we willen de auto zo mooi mogelijk presenteren!
Als je op Funda kijkt snap je wat ik bedoel en zie je genoeg voorbeelden waar de verkeerde aspecten opvallen en hierdoor afleiden van de verkooppunten van de woning, al zien we gelukkig ter vergelijking van een jaar terug al meer voorbeelden met aandacht voor de presentaties dmv goed gestileerde en gefotografeerde presentaties.

Anyways, deze woning is zeer succesvol verkocht en de bewoners van destijds wonen alweer een tijd in hun nieuwe woning, ik kreeg nog een mooie recensie:

Voordat wij ons jaren 30 huis te koop zouden zetten,  is Marit langs geweest.  Zij bekeek ons huis objectief en met een frisse blik. Op haar advies hebben we eerst wat muren geschilderd en dingen opgeruimd.  De styling die ze bij ons deed was erg leuk.  Wat een leuke spulletjes allemaal!  Met relatief kleine ingrepen zag ons huis er ruimer en lichter uit.  Op de eerste dag dat ons huis op funda stond kregen we meteen de eerste kijker.  We kregen veel belangstelling.  Van de kijkers hoorden we vaak dat ze de funda-foto's mooi vonden. 
Na vier maanden in de verkoop is ons huis verkocht voor een goede prijs.  Zonder de professionele hulp van Verknocht zouden we vast niet zo veel belangstelling hebben gehad. We zijn daarom erg blij met Verknocht en kunnen iedereen die verkoopplannen heeft Marit aanbevelen.

Fam. Locht
DordrechtTestje....Wil jij zien wat ik bedoel? Een klein testje:  Wat schiet je als eerst te binnen bij foto 1 en wat schiet je als eerst te binnen bij  foto 2 ?
Laat je reactie achter hier, op Twitter of op FB
Happy friday!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten